signatura_PNC2022.jpg
30/10/2023

Presentada la setena edició del Festival Càntut

El projecte Càntut. Cançons de tradició oral ha presentat tota la programació de la setena edició del festival, que tindrà lloc del 17 al 19 de novembre a Cassà de la Selva. Maestro Espada, Alidé Sans, Una conversa amb Els Esquirols, i Dinars de cantadors i cantadores, entre d’altres, s’afegeixen als ja anunciats Belda i Sanjosex, Eliseo Parra, i Alba Careta i Henrio. Les entrades per als espectacles que en requereixin es posaran a la venda demà, dimarts 31 d’octubre a les 2 del migdia aquí.

Durant un cap de setmana, Cassà de la Selva es converteix en l’epicentre de les cançons de transmissió oral per fer viure unes cançons que formen part de la cultura dels Països Catalans, a més de proporcionar diverses ocasions per cantar col·lectivament. En aquesta setena edició es podran veure 25 propostes, entre concerts, xerrades, presentacions, dinars de cantadors i cantadores o tallers, entre d’altres, 12 de les quals activitats úniques o ideades especialment per al Càntut. El Festival comptarà amb quatre presentacions a les comarques gironines, una estrena oficial de disc i una presentació a Catalunya. També cal destacar la implicació en el festival d’11 entitats, col·lectius i persones vinculades a Cassà de la Selva, una de les claus del projecte.

Enguany, el festival explora les cançons i cantarelles de joc, a partir del projecte Càntut a les escoles: cacem i cantem cançons, amb diverses activitats al voltant d'aquesta temàtica. Tota la programació es pot consultar aquí.

Presentada la setena edició del Festival Càntut