signatura_PNC2022.jpg

El Càntut, nominat al 35è Premi de Normalització Lingüística i Cultural de l’ADAC

Written by

El Càntut ha estat nominat en la categoria “Premi a entitats o empreses” de la 35a edició del Premi de Normalització Lingüística i Cultural, organitzat per l’ADAC – Plataforma per la Llengua del Gironès. Aquest premi és una iniciativa per la defensa de la cultura i la llengua catalana, i els guanyadors s’escullen per votació popular.

El Premi de Normalització Lingüística i Cultural, que va néixer l’any 1986 amb el lliurament del guardó a Francesc Ferrer i Gironès, inclou quatre candidatures a dues categories diferents, el “Premi personal” i el “Premi a entitats o empreses”. En aquesta 35a edició, les persones nominades en la primera categoria són Salvador Cardús, Ramon Folch, Dàmaris Gelabert i David Pagès. Pel que fa a la categoria dirigida a entitats o empreses culturals, els candidats d’enguany són el Càntut, la plataforma digital Canal Malaia, l’Editorial Gavarres i la discogràfica Música Global.

La votació popular, que té lloc entre l’1 i el 23 d’abril, està oberta a tothom i s’hi pot participar omplint el formulari disponible en aquest enllaç. Us animem a votar al Festival Càntut per seguir defensant i promovent la cançó de tradició oral!