signatura_PNC2022.jpg
18/05/2022

El Càntut, finalista als Premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música

El projecte Càntut. Cançons de tradició oral ha estat nominat en la categoria Projecte Social dels Premis Alícia 2022, organitzats per l’Acadèmia Catalana de la Música. Aquesta categoria reconeix a diverses iniciatives per la seva tasca en l’àmbit de la música comunitària i el desenvolupament del vessant social de la música.

Els Premis Alícia són els guardons anuals atorgats pel sector de la música a Catalunya, amb l’objectiu de promocionar, visibilitzar i posar en valor la música produïda dins del territori català i el conjunt de la seva activitat, sense distinció de gèneres o estils. Els Premis s’entreguen anualment a aquells projectes o propostes que destaquin per la seva excel·lència i fomentin els valors creatius, artístics, culturals i socials de la música. Els finalistes i guanyadors dels premis, que estan conformats per 11 categories (Autoria, Interpretació, Interdisciplina, Talent Emergent, Producció Discogràfica, Directe, Projecte Social, Projecte Educatiu, Internacionalització, Periodisme Musical i Trajectòria), són escollits mitjançant una sèrie de votacions pels acadèmics i les 44 entitats que conformen l’Acadèmia Catalana de la Música.

L’entrega dels Premis tindrà lloc dimarts 21 de juny, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, en un acte a L’Auditori de Barcelona. Més informació en aquest enllaç.

El Càntut, finalista als Premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música