signatura_PNC2022.jpg
28/11/2022

Preestrena del documental 'Baula', un homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022

El Càntut. Cançons de tradició oral formarà part de l'acte de preestrena del documental Baula, una peça audiovisual produïda pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCa), i realitzada per la productora Quepo, que ret homenatge als guardonats als Premis Nacionals de Cultura 2022 mitjançant les connexions que s'estableixen entre la seva obra i accions: des de la vessant més íntima fins a la pública. La preestrena tindrà lloc avui dilluns 28 de novembre, a les 18h a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya, a la qual hi assistiran els diferents guardonats en els premis d'enguany. 

El documental Baula presenta el dramaturg Jordi Casanovas, l'escriptora Rosa Fabregat, la ballarina i coreògrafa Núria Guiu, el projecte Càntut, cançons de tradició oral i el PEN Català a través de la seva trajectòria, feta a partir dels enllaços amb persones, llocs i fets que els fan singulars i valuosos; i és que qualsevol obra, creació o manifestació artística –i també qualsevol acció en pro del bé col·lectiu– ha traçat aquest camí, singular i únic, fet de connexions, però que també parla de nosaltres com a peces que formen part d’un tot. 

L'estrena oficial del documental serà el 7 de desembre, a les 23.15 h pel Canal 33, i l’11 de desembre, a les 12 h, s’emetrà per TV3.

Preestrena del documental 'Baula', un homenatge als Premis Nacionals de Cultura 2022