signatura_PNC2022.jpg

Nou curs de Santi Serratosa & Càntut a Girona

Written by

El percussionista Santi Serratosa, creador del Mètode SSM, oferirà un nou curs de percussió corporal amb cançons de tradició oral a partir del repertori del cançoner del Càntut, els pròxims 18 i 19 d’abril a Girona.

El curs, de 12 h de durada, tindrà lloc a l’Espai Marfà de Girona, i tindrà un cost de 95 €. L’horari serà de 10 h a 14 h i de 15:30 h a 19:30 h el dissabte 18; i de 10 h a 14 h el diumenge 19 d’abril.

Els participants realitzaran una sèrie d’exercicis i dinàmiques de percussió corporal basades en el patrimoni musical del Càntut, cançoner que recull el repertori de cançons populars i tradicionals de les comarques gironines, que es pot trobar a www.cantut.cat.

El curs es durà a terme mitjançant el Mètode SSM, on es treballarà la improvisació, la creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el propi cos; l’expressió i moviment corporal; les propietats del ritme i el llenguatge musical a través de la percussió corporal; la coordinació i percepció corporal; la capacitat de concentració i atenció mitjançant percussió corporal; i les cançons des de l’òptica de la percussió, entre d’altres.

Per a més informació i inscripcions, consulteu aquí.