21/11/2017

El Festival Càntut tanca amb èxit la segona edició

El Festival Càntut, que ha tingut lloc a Cassà de la Selva durant aquest cap de setmana, ha tancat amb èxit la segona edició. Durant tres dies, la música de tradició oral ha estat la protagonista amb una vintena de propostes, més de la meitat, úniques o ideades especialment per al festival.

Al carrer, al bar, a les places, als restaurants, als teatres, a les botigues... la segona edició del Festival Càntut ha consolidat espais i moments per cantar. La música de tradició oral s’ha fet sentir arreu de Cassà de la Selva, amb una molt bona rebuda i participació tant de la població cassanenca com de persones vingudes de fora. Del 17 al 19 de novembre s’han pogut veure sis concerts, quatre activitats de carrer, dues presentacions, una exposició, un concert-ball i una sessió per a nadons. Tot plegat, amb onze activitats ideades especialment per al Càntut i la participació de vuit entitats, col·lectius o persones vinculades a Cassà de la Selva.

Pel que fa a les actuacions de pagament, han comptat amb un 97% d’ocupació de mitjana. Dues de les cinc propostes han exhaurit totes les localitats: Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra i el Dinar de cantadors, i la resta també han fregat el 100% d’ocupació. Pel que fa a les activitats gratuïtes, han obtingut una molt bona afluència de públic, i s’ha penjat el cartell d’aforament complet en el cas d’activitats com Del sol a la lluna, Joana Gomila i Artur Blasco.

El Festival Càntut tanca amb èxit la segona edició