signatura_PNC2022.jpg

Alba Careta i Henrio

Diumenge, 19 Novembre 2023

A les 6 de la tarda

La Sala del Centre Recreatiu

8 € - 11 €

Compra entrades

Concert

Presentació oficial del disc Udolç. Una coproducció del Càntut. Cançons de tradició oral, la Fira Mediterrània de Manresa, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s’uneixen en el tercer treball discogràfic de la col·lecció del Càntut. Cançons de tradició oral, seguint les passes de Vega, de Paula Grande i Anna Ferrer (Bankrobber, 2020) i Càntut, de Belda i Sanjosex (Bankrobber, 2016). En aquesta ocasió, els artistes estiren el fil de la iniciativa Càntut a les escoles: cacem i cantem cançons i la recerca duta a terme per part de l’alumnat de Cassà de la Selva el curs 2021-22. Durant aquell procés, els estudiants van recollir més d’un centenar de cançons de bressol de les diferents cultures presents al municipi.

Sota el nom Udolç, Alba Careta i Henrio emprenen un viatge oníric per diverses d’aquestes i altres cançons de bressol, principalment amb la voluntat de recuperar les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança i que han passat de generació en generació amb l’objectiu de tranquil·litzar i adormir els infants.

Alba Careta, veu, trompeta i sintetitzador analògic
Henrio, veu, guitarres i carilló
Santi Careta, guitarres, veu i carilló
Alba Careta i Henrio