signatura_PNC2022.jpg

Segona i última setmana de l'Hostal Càntut, amb entrades exhaurides

Written by

Aquest dimecres 14 de juliol continua la segona edició de l’Hostal Càntut al Restaurant Can Selvatà de Cornellà del Terri. Les propostes que s’hi podran veure són El Pony Pisador, un Sopar de cantadors i cantadores dinamitzat per Gemma Pla, i Germà Negre. Les entrades per als tres últims sopars per cantar estan exhaurides.

Després d’una molt bona arrencada amb Les Anxovetes, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, i Germà Negre, els sopars per cantar de l’Hostal Càntut tornen aquesta setmana al Restaurant Can Selvatà de Cornellà del Terri. Una ocasió per explorar el repertori de cançons satíriques, polítiques, obscenes i provocatives que es troben en el cançoner i oferir moments per cantar en comunitat. En aquesta segona i última setmana hi actuarà una de les bandes més peculiars de l’escena folk actual, El Pony Pisador, que oferiran algunes de les versions més irreverents de les nostres cançons de tradició oral (dimecres 14 de juliol, entrades exhaurides). No faltarà en aquesta ocasió un Sopar de cantadors i cantadores, perquè tothom que ho vulgui pugui compartir aquella cançó transmesa a partir de l’oralitat i que tant l’ha emocionat. Dinamitzada per la professora i cantant Gemma Pla (membre fundadora del grup de polifonies vocals De Calaix), aquesta trobada serà una bona ocasió per compartir sopar, cançons, emocions i, sobretot, diversió (dijous 15 de juliol, entrades exhaurides). Tancarà l’Hostal Càntut la formació banyolina Germà Negre, banda resident de l’Hostal Càntut, a més dels coorganitzadors de l’esdeveniment. Amb un nou disc sota el braç, oferiran la seva reivindicació -sempre festiva- del repertori tradicional (divendres 16 de juliol, entrades exhaurides).

Tots els sopars per a cantar programats tindran lloc a 2/4 de 9 del vespre a la terrassa del Restaurant Can Selvatà de Cornellà del Terri. El preu és de 27 € i inclou el sopar. L’aforament és limitat i durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries.