signatura_PNC2022.jpg

Estrena del videoclip de la cançó ‘Tango’, de Paula Grande i Anna Ferrer

Written by

Paula Grande i Anna Ferrer estrenen el videoclip de Tango, el segon avançament del disc Vega que sorgeix de la versió original El tango de la punyalada, una cançó de taverna que explica una història de desamor entre dos joves que es coneixen en un ball.

Les dues artistes han escollit aquesta cançó per presentar el primer videoclip del disc Vega perquè, tot i tractar-se d’una cançó de tradició oral, està estretament vinculada l’actualitat i pot representar moltes de les cançons de reggeaton i trap d’avui en dia.

Segons expliquen les dues creadores d’aquest treball discogràfic, format per deu cançons que exploren el rol de les dones en els últims dos segles, amb aquesta cançó reivindiquen l'empoderament de la dona, “que s’ha de sentir lliure de marxar d'un lloc on no hi està a gust” i, al mateix temps, consideren que “ja és hora de que cadascú es faci càrrec dels seus dolors”.

La cançó Tango de Paula Grande i Anna Ferrer neix de la versió cantada per Maria Teresa Pellicer de l’Escala (Alt Empordà), enregistrada l'any 2008 per Ramon Manent i Lurdes Boix, i forma part del disc Vega (Bankrobber, 2020), el segon àlbum de la col·lecció Càntut que veurà la llum el pròxim 13 de novembre.

El videoclip s'ha realitzat amb la productora audiovisual l'upuntvuit a Banyoles, amb els artistes Ari Machado i Daura Mangara, i ha estat enregistrat i mesclat a Olivera Estudi.